Thijs en Stijn Janssen

Ons Verhaal

Bij Janssen Partyverhuur bieden we veel meer dan enkel verhuur! Wij zijn Thijs en Stijn Janssen, een gedreven en enthousiast duo dat zich volledig inzet om jouw feest tot een groot succes te maken. Of je nu op zoek bent naar biertaps, koelingen, meubilair, verwarming, verlichting of drank, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt.

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en garanderen dat al ons materiaal voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Bovendien voorzien we alle gehuurde producten van heldere gebruikershandleidingen, zodat de montage, demontage en het gebruik probleemloos verlopen.

Wij zijn er om jou een geweldig feest te bieden

Bij Janssen Partyverhuur draait alles om service. Wij ontzorgen je bij de organisatie van je evenement, bieden gratis advies en flexibiliteit, en garanderen scherpe prijzen zonder concessies aan de kwaliteit. 


Het bestellen van materialen is eenvoudig via onze website. Voeg de gewenste artikelen toe aan je winkelwagen en geef aan of je ze wilt ophalen of laten bezorgen. Na je bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Met onze liefde voor evenementenorganisatie is het letterlijk en figuurlijk iedere weekend weer een feest om onze klanten te bedienen.